Saveta Bogdan: „Vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi”

Saveta Bogdan este pregătită să ajungă în cabinetul medicului estetician. Artista a vorbit fără perdea despre schimbările pe care și le dorește.

La cei 77 de ani ai săi, Saveta Bogdan nu se lasă doborâtă de trecerea anilor, ci din contră, profită la maxim de fiecare clipă. Fanii artistei s-au obișnuit deja cu faptul că are un suflet tânăr, iar acum își dorește să dea înapoi câțiva ani. Zis și făcut!

În trecut Saveta Bogdan a promovat astfel de servicii, însă mărturisește că i-a fost întotdeauna frică de ace, dar și de urmările pe care ar putea să le aibă astfel de intervenții. Se pare că acum lucrurile s-au mai schimbat, întrucât este hotărâtă să-și schimbe înfățisarea până la finalul acestui an.
Artista nu vrea schimbări foarte mari, ci doar să-și acopere ridurile, să-și contureze ușor fața și, de ce nu, să-și mărească puțin buzele.

Am făcut reclame, dar nu m-am înțepat cu acele, că mi-e frică să nu mă zbârcesc după. Dar s-ar putea să fac înainte de Crăciun. Vreau acid în buze, dar vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi.”, a mărturisit Saveta Bogdan

sursa

Citeste si ...

Back to top button