Romania in alerta! Profetie lasata de Maria Ghiorghiu: ”Va reveni în forță și se va extinde în Ardeal, Muntenia și în Banat!”

Inca o profetie lasata de Maria Ghiorghiu, este vorba de pesta porcina care face ravagii in Romania, iar aceasta boala este greu de stopat, sustine Maria Ghiorghiu in profetia lasata de ea, relateaza a1.ro.

Astfel, Maria Ghiorghiu, despre care se spune că a prezis tragedia din clubul Colectiv, a spus că pesta porcină se va extinde și în Ardeal, Muntenia și Banat.

”Dragii mei, Astăzi dimineață, în zori, am primit un mesaj alert, adică am auzit un glas care spunea cu repeziciune asta: ”Continuă PESTA PORCINĂ în Ardeal, Muntenia și Banat”.

Dragii mei, chiar dacă a fost perioadă scurtă în care nu s-a mai vorbit despre pesta porcină, iată cum din nefericire, aceasta va reveni în forță și se va extinde în Ardeal, Muntenia și în Banat.”, a scris ea pe blogul personal.

În 8 exploatații comerciale de mare capacitate, până la data de 22.08.2018, au fost uciși 70.036 de porci”, se specifică în comunicatul direcției menționate.

Citeste si ...

Back to top button