Revoltator pentru romani! Guvernul Dăncilă a tăiat banii pentru pesta porcină din bugetul UE

Revoltator pentru romani! Guvernul Dăncilă a tăiat banii pentru pesta porcină din bugetul UEGuvernul Dancila a taiat bani pentru pesta porcina africana de la bugetul UE, relateaza www.realitatea.net.

Nestiind sa gestioneze bani au ramas in criza economica, iar Guvernul Dancila a facut un lucru ingrozitor pentru romanii la Bruxelles, a votat taierea fondurilor pentru pesta porcina africana din Bugetul UE 2019.

„Dintr-un document oficial obținut ieri de la Consiliul UE am aflat că, în data de 4 septembrie a.c., deci la aproape o săptămână după amendamentele depuse de mine, Guvernul a votat în Consiliu tăierea fondurilor pentru pesta porcină. Concret, Executivul condus de Viorica Dăncilă a votat alocarea a zero euro către Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA) pentru măsurile specifice destinate fermierilor afectați de pesta porcină africană, acolo unde eu solicitasem 100 de milioane de euro. Mai mult, Guvernul Dăncilă a votat și pentru reducerea cu 8,5 milioane de euro a alocărilor pentru măsuri de urgență de combatere a bolilor la plante și animale în Uniunea Europeană, față de propunerea inițială a Comisiei. La acest capitol, eu am solicitat o creștere de 10 milioane de euro”, a scris Siegfried Muresan pe Facebook.

 

 

Citeste si ...

Back to top button