Recenzie Huawei Matebook D15 2021: Un laptop elegant și accesibil

Dacă sunteți în căutarea unui laptop nou și doriți să obțineți unul cu o durată bună de viață a bateriei, un procesor rapid și un design care să nu-i facă pe prietenii tăi să creadă că încă trăiești la începutul anilor 2000, Huawei Matebook D15 2021 ar putea fi opțiunea perfectă pentru tine. Nu este perfect, dar se apropie.

Proiecta

Huawei Matebook D15 2021 este laptopul perfect pentru cei care doresc portabilitatea unui laptop. Cu o greutate de doar 1,56 kg, această mașină este proiectată pentru productivitate în mișcare, iar dimensiunea sa este de numai 16,9 mm, ceea ce o face suficient de subțire și elegantă încât să o poți lua cu tine aproape oriunde. Șasiul este fabricat din aluminiu, oferind Matebook-ului o senzație premium, iar marginea tăiată cu diamant este o atingere plăcută.

 

Pe partea laterală a Huawei Matebook D15 2021, există cinci porturi: un port USB 3.2, un port USB 2.0, un port USB-C, un port HDMI și o mufă pentru căști și microfon de 3,5 mm. Practic este suficient pentru utilizarea zilnică. Tastatura Matebook D15 este iluminată din spate, iar tastele sunt bine distanțate, făcându-l confortabil de tastat pentru perioade lungi de timp. Trackpad-ul este receptiv și are încorporat un senzor de amprentă digitală pentru securitate sporită. De asemenea, tastatura este iluminată din spate și rezistentă la scurgeri, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru persoanele care lucrează în medii slab luminate sau au tendința de a-și răsturna băuturile. Singurul dezavantaj al designului Matebook D15 2021 este că camera web a acestuia este situată în partea de jos a tastaturii, ceea ce face dificilă realizarea de selfie-uri sau videoclipuri.

 

Afişa

Huawei Matebook D15 2021 are un ecran de 15,6 inchi, care este perfect pentru a viziona filme sau a lucra la proiecte. Afișajul este clar și clar și este excelent pentru a viziona filme sau a lucra la documente. Ecranul are o rezoluție impresionantă de 1920 x 1080 și o luminozitate maximă de 250 nits. Unghiul de vizualizare este de 178 de grade, astfel încât veți avea întotdeauna o vedere clară asupra lucrării dvs.

Performanţă

Huawei Matebook D15 2021 este alimentat de un Intel Core i5 de a 11-a generație. Acest procesor puternic vă va permite să rulați mai multe programe simultan, fără nicio întârziere sau încetinire. Aparatul vine și cu 8 GB/16 GB RAM și 256 GB / 512 GB SSD, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru majoritatea oamenilor. Matebook D15 2021 are, de asemenea, o placă grafică Intel Iris Xe, care este excelentă pentru a viziona filme sau a naviga pe web.

 

Durata de viata a bateriei

Durata de viață a bateriei Huawei Matebook D15 2021 este relativ mediocră, ținând aproximativ șase ore la o încărcare completă. Aceasta nu este cea mai bună durată de viață a bateriei pe care o puteți găsi pe piață, dar este totuși suficientă pentru majoritatea oamenilor. Din fericire, încărcarea rapidă a compensat bateria Huawei Matebook D15, care poate fi încărcată complet în 90 de minute.

În general, Huawei Matebook D15 2021 este un laptop drăguț care oferă o mulțime de caracteristici la prețul său. Este perfect pentru persoanele care caută o mașină accesibilă și elegantă, pe care să o poată folosi pentru muncă sau divertisment. Singurul dezavantaj este că durata de viață a bateriei ar putea fi mai bună, dar funcția de încărcare rapidă este cea care o compensează. Dacă sunteți în căutarea unui laptop nou, laptopul Huawei Matebook D 15.6 inchi ar trebui să fie cu siguranță pe radar.

Citeste si ...

Back to top button