Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dezvăluirea momentului: Martorul care a văzut totul

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dezvăluirea momentului: Martorul care a văzut totulRăsturnare de situație în cazul Caracal. Aceasta este dezvăluirea care aruncă totul în aer. Un martor cheie detonează nucleara.

A văzut tot ce s-a întâmplat în casa groazei, dar autoritățile nu l-au luat la întrebări nici până acum.
Ies la iveală noi amănunte incredibile în cazul Caracal. Unchiul Alexandrei Măceșanu rupe tăcerea și face dezvăluiri incredibile.

Alexandru Cumpănașu spune că există un martor care nu a fost încă audiat de procurori și care susține că a văzut în ziua dispariției Alexandrei mai multe persoane ieșind din casa lui Gheorghe Dincă.

Martorul nu și-a dat seama însă dacă printre acele persoane care au părăsit curtea monstrului din Caracal se afla și Alexandra.

Măceșanu. „Este un aspect care a fost aproape ignorat de opinia publică și care merge pe ideea scoaterii fetei din acea casă. Există un martor, care nu a fost nici măcar audiat, care se plimba cu vacile pe câmp.

Omul acela a spus foarte clar ziariștilor, nu procurorilor, că la ora 4.30 -5.00 după-amiază, când el era cu vacile pe câmp, la casa lui Dincă au parcat două mașini și că din din casă au ieșit mai multe persoane. Nu a putut să spună dacă printre acestea era și Alexandra”, a spus Alexandru Cumpănașu

sursa

Citeste si ...

Back to top button