Rapirea Alexandrei a fost filmata! Dinca a lovit-o si a legat-o, iar apoi a pornit cu ea spre ‘casa ororilor’

Rapirea Alexandrei a fost filmata! Dinca a lovit-o si a legat-o, iar apoi a pornit cu ea spre ‘casa ororilor’Noi imagini de pe camerele de supraveghere au fost facut publice.

Imaginile au surprins chiar momentul in care criminalul din Caracal a atacat-o pe adolescenta.

Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere. In imaginile surprinse, Gheorghe Dinca o loveste cu putere pe Alexandra atunci cand aceasta incearca sa scape.
Aceste probe au intrat in posesia anchetatorilor la aproape doua saptamani de la momentul rapirii fetei:„Se vede exact cum în spatele liceului a fost luată pe Alexandra, cum ea la un moment a încercat să iasă din mașină, cum o lovește cu pumnul în față, iar apoi stă 20 de minute cu mașina în parcare, unde o leagă fedeleș și pleacă mai departe în centrul orașului”, a declarat un avocat.
Alexandra a fost tinuta prizoniera intr-o camera localizata in spatele casei ororilor, unde latimea este de 2.7 metri iar lungimea de 4 metri.

Tanara a fost legata cu o curea de un pat cu schelet metalic, sudat in fier beton. Insa in pofida acestui lucru, Alexandra a reusit cumva sa se elibereze si si sa ia telefonul lui Dinca de pe noptiera pentru a apela la 112.
In acelasi loc se afla si cartea de vizita a unui inginer cadastrist, fata dandule politistilor informatii de pe aceasta.

Langa un mic perete se aflau un televizor mis si doua resouri improvizate iar camera era luminata doar de un bec, fiindca fereastra era zidita si nu patrundea deloc lumina.

sursa

Citeste si ...

Back to top button