PSD pus la genunchi de Europa. Le-a întors spatele. Au pierdut şi ultima şansă

PSD pus la genunchi de Europa. Le-a întors spatele. Au pierdut şi ultima şansăO noua gafa a guvernului PSD, acestia s-au dus la Bruxelles, care incearca sa intoarca planurile celor de la PNL, dar guvernul PNL au respins orice dorinta a PSD-ului, iar Pesedistii nu mai pot obtine ce vor, deoarece Europa nu mai are incredere in ei, relateaza capital.ro.

“Am bătut din din nou PSD în plenul Parlamentului European”

“NUe de la Bruxelles pentru PSD!

PSD a încercat atacarea României în Parlamentul European în urma deciziei Guvernului Orban de a-şi asuma răspunderea pe legea revenirii la alegerea primarilor în două tururi.

Solicitarea de a iniția o Rezoluție împotriva României a fost respinsă ferm. Doar socialiștii și comuniştii europeni au susținut PSD în Parlamentul European”, este mesajul postat de Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook.

“Chiar acum am bătut din nou PSD în plenul Parlamentului European.

PSD a cerut dezbatere despre România în plenul Parlamentului European sub pretextul că alegerea primarilor în două tururi ar afecta statul de drept din România.

Noi am câștigat, PSD a pierdut.

Parlamentul European a respins solicitarea PSD.

Am văzut astăzi din nou că pesediștii nu pot obține nimic, nu au credibilitate în Europa și cer lucruri împotriva voinței oamenilor”, a scris şi liberal Siegfried Mureşan pe aceeaşi reţea de socializare.

Citeste si ...

Back to top button