Primele imagini cu Gheorghe Dincă la reconstituire: Proaspăt ras şi tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poartă extrem de dezinvolt printre anchetatori

Primele imagini cu Gheorghe Dincă la reconstituire: Proaspăt ras şi tuns, principalul suspect al crimelor de Caracal se poartă extrem de dezinvolt printre anchetatoriGheorghe Dincă a fost scos luni din arest şi a mers alături de anchetatori pentru reconstituirea celor două crime pe care le-a mărturisit. Plimbat de la casa sa, la locul de unde a luat-o cu maşina pe

Alexandra Măceşanu sau în faţa liceului din Caracal unde învăţa fata, Gheorghe Dincă a afişat o atitudine foarte relaxată şi era extrem de dezinvolt în a vorbi în faţa procurorilor.
Mai mult, acesta a apărut proaspăt tuns şi bărbierit şi îmbrăcat lejer, o imagine complet diferită faţă de cea a bărbatul foarte neîngrijit şi murdar din momentul capturăii acestuia.
Acesta nu a purtat pe tot momentul reconstituirii cătuşele, fiind momente când a fost lăsat cu mâinile libere, lucru vizibil din imaginile de la faţa locului în care Dincă are gesturi largi.
Dacă el a părut foarte relaxat, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre rudele sau cei care le-au cunoscut pe fete, aceştia încercând în repetate rânduri să ajungă lângă Dincă pentru a îi cere explicaţii.

sursa

Citeste si ...

Back to top button