Preotul din Cluj care produce ciocolata din canabis: „Vreau sa aduc oamenilor zambetul pe buze”

Preotul din Cluj care produce ciocolata din canabis: “Vreau sa aduc oamenilor zambetul pe buze”Asa ceva greu de crezut, unde un preot din Cluj face niste lucruri iesite din comun, a hotarat sa faca ciocolata cu canabis pentru a se simti lumea mai bine, relateaza spynews.ro.

Dinu Criste, preot la o biserica din Sancrai, judetul Cluj, s-a gandit sa mai faca un ban in afara de preotie.

Părintele s-a apucat de făcut ciocolată. Ştim, sună delicios, însă nu conţine nici alune, nici migdale sau stafide, ci canabis!

Bărbatul a realizat că poporul român a uitat să zâmbească, aşa că, fiind slujitor al divinităţii, s-a gândit să facă un bine pentru cei din jurul lui.

„Totul a pornit de la o discuție cu câțiva prieteni. Vorbeam despre un material care ilustra nivelul de zâmbete, de bunădispoziție la români, capitol la care stăm foarte prost, în comparație cu alte țări, și ne dădeam cu părerea ce ar putea să rezolve starea de spirit.”, susţine preotul.

„Așa s-a născut și ideea că, probabil, dacă oamenii ar mânca mai multă ciocolată, nivelul de endorfine din creierul nostru ar fi mai mare”, a completat Dinu Criste.

„Am pendulat, la un moment dat, între două decizii, de a face ciocolată sau de a face bere artizanală, dar la bere mi s-a părut mult mai complicat”, a povestit preotul din Cluj.

„Au fost unii care au încercat să mă aducă, ziceau ei, cu picioarele pe pământ, în sensul că mă îndrumau să fac comerț.

Le-am spus atunci și o spun și acum că eu nu asta vreau.

Nu vreau să fac comerț.

Face parte din mine, din bucuria mea de a fi și cred că trebuie să căutăm și lucrurile astea, pentru că nu tot ce facem trebuie să aibă neapărat o corespondență financiară”, a încheiat el.

 

Citeste si ...

Back to top button