Premierul a fost transportat de urgenta la spital

Primul ministru israelian, Benjamin Netanyahu, a fost dus de urgenţă la spital, după ce febra i-a crescut periculos şi a început să se simtă foarte rău.

Premierul Benjamin Netanyahu a fost internat într-un spital din Ierusalim. Medicii au hotărât să îl ţină internat până când îi va scădea temperatura şi va scăpa de tuse.

În vârstă de 68 de ani, premierul va fi supus unei serii de teste medicale la Centrul Medical din Ein Karem, potrivit informaţiilor oficiale despre starea premierului.

Presa israeliană scrie că starea lui Netanyahu s-a deteriorat în ultimul timp din cauza surmenajului. El se îmbolnăvise cu două săptămâni în urmă.

Dar presa scrie şi că boala lui Netanyahu întrerupe din nou interogatoriul poliţiei israeliene într-o afacere extinsă de corupţie – gigantul Bezeq Telecom – ce îi priveşte direct pe premierul israelian, pe soţia lui, Sara şi pe fiul lor Yair.

Netanyahu are o istorie medicală mai veche. El a suferit câteva intervenţii chirurgicale în timpul mandatului. În luna Mai, el a fost operat şi i s-a scos un calcul renal. În Decembrie 2015, Netanyahu a făcut, sub anestezie, o colonoscopie exploratorie. Testele au indicat prezenţa unor polipi pe care i-a extirpat, iar în 2013 a făcut de urgenţă operaţie de hernie şi încă o colonoscopie în 2014 .

Romaniatv.net

Citeste si ...

Back to top button