Practica inedita a africanilor. Acestia au un stil in a face amor care te lasa fara cuvinte!

In Africa, africanii fac amor foarte ciudat, acestia nu au dreptul sa pastreze virginitatea pana la casatorie, doar daca vor cuplul acest lucru, dar cum practica acestia sexul este extrem de ciudat, relateaza ciao.ro.

Triburile din Africa mai izolate, au ritualuri ciudate in a face sex de multi ani.

Cele mai ciudate ritualuri sexuale din Africa:

1. „Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

2. Într-unele dintre comunităţile nepaleze există obiceiul ca fraţii să se căsătorească cu aceeaşi soţie, în acest fel nefiind nevoiţi să îşi împartă pământul.

Soţia trebuie să aibă însă un program bine gândit şi să petreacă timp cu fiecare dintre fraţi pentru a evita eventualele răbufniri de gelozie.

3. În Ghana, un trib cere văduvelor să îşi cureţe spiritul prin petrecerea unei nopţi cu un străin.

4. În Africa de Sud există o societate poligamă care consideră tabu întreţinerea relaţiilor sexuale în timpul zilei. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

5. O practică religioasă bizară a apărut în India, Babilon, Africa şi Grecia încă din secolul 5 Î.Hr.

Unele femei se dedicau zeilor şi zeiţelor fertilităţii.

Acestea întreţineau relaţii sexuale cu preoţii sau cu cei care veneau să se închine la aceste zeităţi. Totul se întâmpla chiar în temple”, conform descopera.ro.

 

Citeste si ...

Back to top button