Ponta lansează bomba momentului!

Președintele Pro România Victor Ponta a lansat, sâmbătă, o ipoteză privind înlocuitorul președintelui Klaus Iohannis la Cotroceni, în contextul în care șeful statului este unul dintre numele vehiculate la Bruxelles pentru preluarea funcției de președinte al Consiliului European.

Cu toate că i-a fost adversar politic, Victor Ponta a anunțat că va susține „oportunitatea” ca Klaus Iohannis să ocupe prima funcție în ierarhia Consiliului European.

Dacă România poate să obțină o funcție majoră la nivel politic european, ProRomania salută și susține această oportunitate! Am fost adversar politic (și, probabil, o să mai fiu) al lui Klaus Iohannis ! Când este vorba însă de România nu am voie să las resentimentele să ne domine!”, a scris Ponta, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.
Liderul partidului Pro România a mai menționat că este mult prea devreme ca Dacian Cioloș și Dan Barna să se bucure pentru eventuala plecare a lui Klaus Iohannis de la Cotroceni.

Fostul premier a reamintit că în 2014 el era favorit, și totuși a pierdut alegerile.

Ps1 – Văd o mare fericire în tabăra Cioloș – Barna că scapă de Iohannis și Palatul Cotroceni le aparține / să vedem dacă va fi așa/ eu sunt unul dintre mulții candidați care în luna Iunie era favorit și în Decembrie …. / poate în al 12-lea ceas se trezesc toți liderii de centru stânga și înțeleg că trebuie să susțină un singur candidat – respectat, responsabil, integru, apreciat pe plan internațional, capabil să unească România și care nu are de ce să fie urat de „hateri”!”, a adăugat Victor Ponta.
În finalul postării sale, președintele Pro România a mai spus că „dacă Klaus Iohannis pleacă în septembrie la Bruxelles în mod constituțional îl vom avea pe Călin Popescu Tăriceanu că Președinte interimar până pe 20 Decembrie- nici asta nu este rău, nu?”.

sursa

Citeste si ...

Back to top button