Oglinzile pentru baie: care sunt cele mai interesante modele pe care le găsești pe piață?

Consideri că a sosit momentul să faci câteva schimbări în baia de acasă, pentru a fi în pas cu tendințele actuale, dar și pentru a te bucura de mai mult confort?

Cu o gamă disponibilă extrem de variată de modele de oglinzi de baie aici, poate deveni o reală provocare să găsești modelul ideal pentru tine. De aceea, următoarele rânduri îți vin în ajutor. Descoperi astfel care sunt variantele pe care le găsești în magazinele de specialitate, precum și care sunt beneficiile de care poți avea parte.

Oglinzi de baie: cu leduri ori cu becuri

Printre cele mai interesante tipuri de oglinzi de baie pe care le găsești astăzi pe piață se numără cele:

  • cu leduri – aceste modele sunt prevăzute cu leduri pe margine și au capacitatea de a-ți oferi un plus de luminozitate, pe lângă cel pe care ți-l asigură becul sau lampa din tavan. Astfel, te poți vedea mult mai bine și te poți pregăti mai ușor, înainte de a pleca de acasă. Mai mult, ai posibilitatea de a opta fie pentru leduri cu lumină caldă, fie pentru cele cu lumină rece. Pentru a aprinde ledurile este suficient să folosești funcția de touch-screen încorporată în oglindă;
  • cu becuri – dacă îți dorești ca de fiecare dată când pășești în baie să te simți ca un adevărat star, atunci poți investi într-o oglindă cu becuri. Aceste modele sunt deosebite prin aspectul pe care îl au, dar și prin nivelul de luminozitate, pe care ți-l asigură.

Poți alege dintr-o varietate de forme

Dacă nu ești sigur încă în privința formei oglinzii, atunci este bine să știi că poți alege dintre modele rotunde, ovale, dreptunghiulare sau chiar pătrate. Fiecare dintre acestea se pliază perfect pe numeroase stiluri de design interior. De exemplu, dacă vrei să îți amenajezi întreaga baie în stil scandinav, recomandat este să investești într-o oglindă pătrată sau dreptunghiulară, care să aibă colțuri perfect drepte și care să te ajute să obții senzația de mai mult spațiu în baie. Cât despre oglinzile rotunde sau cele ovale, datorită acestora te bucuri de o atmosferă foarte plăcută, caldă și prietenoasă în spațiul personal.

Cu rame sau simple, fără?

Un alt aspect, pe care să îl pui în balanță în privința oglinzii ideale pentru tine este referitor la faptul că aceasta poate avea rame sau poate fi simplă. Despre modelele cu rame trebuie să știi că sunt extrem de interesante, indiferent dacă au leduri sau becuri, pe când cele simple, fără rame sunt mai ușor de întreținut pe termen lung.

Funcții moderne

Oglinzile moderne merită atenția inclusiv datorită faptului că sunt prevăzute cu funcții moderne, extrem de interesante. Printre acestea se numără:

  • funcția de dezaburire automată – datorită acestei funcții, după ce faci duș poți să te pregătești foarte ușor pentru a pleca de acasă, întrucât oglinda ta se va dezaburi automat, fără să mai fie nevoie să o ștergi, ca până acum;
  • funcția meteo – vezi pe oglindă câte grade sunt afară, iar astfel îți alegi outfitul în fiecare zi mai simplu;
  • afișare oră – nu vei mai întârzia niciodată, pentru că atunci când te speli dimineața, vezi minut cu minut cât este ceasul.

Elves.ro îți oferă întotdeauna calitate, un design superior, dar și rezistență când vine vorba despre obiectele sanitare în care investești. Fie că vrei să alegi noi baterii cada freestanding: https://elves.ro/25-baterii-cada-freestanding, o oglindă interesantă și modernă ori ai nevoie de accesori de baie, toate sunt prezentate online pentru tine și le poți comanda din confortul propriului cămin, fără a mai petrece timp în magazinele fizice.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

 

Citeste si ...

Back to top button