Obiectele din cristal Bohemia au devenit preferatele românilor

Știați că în timpul pandemiei, numărul comenzilor din mediul online a crescut considerabil? Pe lângă străini, românii au făcut din shopping-ul online un adevărat hobby în timpul petrecut acasă. Printre produsele pe care aceștia și le-au cumpărat, au fost și obiecte decorative din cristal Bohemia. Haideți să aflăm împreună de unde au cumpărat românii obiecte din cristal bohemian

De unde pot cumpăra și eu obiecte din cristal Bohemia?

Primim această întrebare destul de des. Vorbim foarte mult despre acest cristal, iar oamenii par încântați de el. Astăzi vă vom spune de unde le cumpărăm și ce anume. Sunteți pregătiți? Magazinul de la care ne facem cumpărăturile poartă denumirea de Class Gifts.

Class Gifts este un magazin online de cadouri. Aici găsești orice, de la icoane la pahare din cristal. Știți care este cel mai minunat lucru la acest magazin? Faptul că produsele lor sunt fie din cristal de Bohemia, fie din argint.

Ce anume cumpărăm de la ei? Nouă ne plac în special paharele de whisky, dar vă vom oferi câteva idei de cadouri ideale:

  1. Set de pahare de vin;
  2. Icoane din argint;
  3. Set de cafea din ceramică grecească;
  4. Bomboniere de cristal;
  5. Vaze din cristal.

Din ce pahare de vin ne savurăm vinul roșu?

Spre surprinderea noastră, am aflat că sunt seturi diferite de pahare de vin. Unele pahare sunt special făcute pentru a savura vinul alb, iar altele pentru vinul roșu. Class Gifts ne-a învățat acest lucru și acum vi-l spunem și vouă. Deci, ce pahare vin roșu trebuie să achiziționezi?

Noi avem multe seturi să îți prezentăm, însă preferatul nostru este modelul Pinwheel. Este și cel mai popular set de pe site. Este chic și elegant și este des văzut și în filme. De ce să nu te simți și tu ca o stea de cinema?

Icoane din argint pentru părinți

O a doua categorie extinsă de produse de la Class Gifts este dată de icoanele din argint. De la imagini cu Sfânta Familie și până la iconițe cu îngerași păzitori, la Class Gifts ai de toate. Nu ești sigur ce să le dăruiești părinților? Icoana cu Sfânta Familie este perfectă.

Icoanele de argint nu sunt bune doar pentru a fi dăruite drept cadouri. Și tu poți să te bucuri de frumusețea lor. Poți avea o icoană cu Sporul Casei agățată undeva, pentru a-ți aduce noroc și liniște în propria locuință.

Diminețile încep cu o ceașcă de cafea

Majoritatea românilor au un ritual de dimineață: să savureze o ceașcă proaspătă de cafea. Mulți dintre noi nu funcționăm fără puțină cafeină de dimineață. Atunci de ce un set de cafea nu ar fi ideal? Tu și partenera/partenerul vă puteți bucura împreună de el.

Din fericire, aveți multe seturi de ales de la Class Gifts. Cea mai bună parte este că setul la care ne-am gândit este din ceramică grecească. Da, ai auzit bine! Faimoasele obiecte din ceramică grecească sunt acum și la Class Gifts. Te poți bucura de un set de cafea hand-made.

Bomboniere din cristal de Bohemia

Ne continuăm puțin discuția despre obiectele din cristal de Bohemia. De data aceasta ne-am gândit să vorbim și despre bomboniere. Noi când ne gândim la bomboniere, ne amintim de zilele petrecute la bunici. Bunica avea mereu bomboane pregătite pentru noi, de parcă avea mereu provizii nelimitate de bomboane.

O bombonieră din cristal ar putea reînvia acele amintiri. Mai elegante decât ți-ai imagina, bombonierele din cristal de Bohemia sunt un must-have. Nu strică niciodată să ai la îndemână ceva dulce, în special în zilele mai puțin plăcute.

Vaze din cristal de Bohemia

Ne încheiem discuția despre cristalul de Bohemia cu vazele din cristal de la Class Gifts. Dacă se întâmplă să îți placă florile, atunci nu ezita să îți achiziționezi o vază din cristal. Noi recomandăm următoarele modele:

  • Model Lisboa de 35 cm;
  • Model B-Style Taurus de 20 cm;
  • Model Orion de 20 cm;
  • Model Miranda X de 30 cm.

O mulțime de alte produse te așteptă la Class Gifts. Ți-ai putea pregăti de acum o listă pentru cadourile de Crăciun. Unele produse s-ar putea să fie în stoc limitat, deci grăbește-te să îți cumperi ce-ți place! Apropo, livrarea vine la tine cât ai zice Bohemia!

Citeste si ...

Back to top button