O tanara a fost amendata de 1 Decembrie ca a scris pe inscriptie anti-PSD si ca Romania moare!

O tanara a fost amendata de 1 Decembrie ca a scris pe inscriptie anti-PSD si ca Romania moare!O tanara a primit o amenda dura chiar de ziua Romaniei 1 Decembrie, doar pentru ca a protestat si a refuzat sa dea jos haina care scrie anti-PSD, relateaza www.b1.ro.

”Dacă va întrebaţi cu se mai ocupă organele.

Aseară, tipa din imagine a fost somată de poliţişti să-şi dea jos geacă, deşi afară erau minus 10 grade, din cauza faptului că haina era inscripţionată.

Din cauza că a refuzat, a primit o amendă de 200 de lei, aşa cum se vede şi în facsimil, pe motiv că a încălcat articolele 2 şi 3 din legea 61 din 1991.

Articolul doi spune că nu ai voie cu arme, iar 3 că „săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”.

Ori, tipa nu făcuse nimic din toate astea. Aşadar, aveţi grijă cu ce va îmbrăcaţi, partidul va verifică şi hainele!”, a scris jurnalista Oana Stănciulescu, pe Facebook.

Citeste si ...

Back to top button