O profesoara si-a chemat elevul la subsol pentru a se culca cu el: „Maine sa vii in clasa de la subsol dupa program, doar cu fratele tau!”. Parintii sunt socati ce a facut cu baiatul lor!

O profesoara si-a chemat elevul la subsol pentru a se culca cu el: „Maine sa vii in clasa de la subsol dupa program, doar cu fratele tau!”. Parintii sunt socati ce a facut cu baiatul lor!Este dea dreptul socant la ce gest a recurs o profesoara din Statele Unite, aceasta si-a dat intalnire cu elevul sau de 17 ani dupa ore la subsol, spunandu-i sa isi aduca si fratele, relateaza www.vdtonline.com.

Profesoara: „Maine sa vii in clasa de la subsol dupa program, doar cu fratele tau!”. Parintii au fost socati dupa ce au aflat la ce recurge profesoara baietilor sai.

Parintii au aflat tarziu ce se intampla, deoarece vedeau ca baietii lor in varsta de 17 si 15 ani, au un comportament ciudat in ultimul timp.

Au aflat foarte tarziu, fiindca baiatul cel mic era speriat de agresiunile sexuale ale profesoarei care il invata de fata cu celelalt frate mai mare.

Furiosi, parintii au sunat imediat la politie, iar cadrul didactic a fost ridicat si dus la sectie.

La interogatoriu, femeia si-a recunoscut cu seninatate faptele si nu a incercat in niciun moment sa dezminta acuzatiile.

Ce i-a socat pe toti a fost motivul pentru care a facut acest lucru: „Stiam ca e ziua lui, asa ca am vrut sa ii fac un cadou.

L-am chemat intr-o clasa de la subsol si i-am spus sa vina insotit doar de fratele lui.

Sincer, nu cred ca am gresit, am impresia ca i-a placut tot ce s-a intamplat”, a spus profesoara cu seninatate.

Daca va fi gasita vinovata de abuz asupra minorilor, profesoara risca ani grei de inchisoare.

Citeste si ...

Back to top button