Noul Humvee, produs în România

Noul Humvee, produs în RomâniaRomânia ar putea produce o maşină de luptă care va înlocui celebrul Humvee, un simbol al armatei americane, informează B1 TV.

Compania de stat Romaero discută serios subiectul cu cel mai mare producător de armament din lume, gigantul Lockheed Martin. Noul vehicul militar ultra performant a fost expus la Romaero, la cel mai mare eveniment de apărare, securitate si aeronatica din estul Europei.

Acest vehicul 4X4 pe care Lockheed Martin, numărul 1 mondial, oferă să îl transfere pentru fabricaţie în România este o reuşită fără precedent! Este fabricat folosind tehnologie ultra modernă şi materialele ultra avansate îl ajută să fie cu greutatea aproape la jumătate. Asta îi conferă o autonomie deosebit de extinsă”, a declarat Remus Vulpescu, director Romaero S.A.
Roamero vrea parteneriate cu toate categoriile de forțe din armata română, așa că vine cu noi propuneri.

”Noi ne-am gândit să propunem ca acest vehicul, dacă va fi adoptat şi de forţele terestre, să poată veni într-o configuraţie opţională cu vehicule aeriene, fără pilot de nivel tactic”, a mai afirmat acesta.

La Romaero au fost expuse și celebrele elicopetere americane Boeing AH-64 Apache sau elicopterele IAR 330 Puma Socat.

Citeste si ...

Back to top button