Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România

Noile generații Mini Cooper și Countryman au fost lansate oficial în România, în cadrul unui eveniment susținut la Muzeul Imersiv al Noilor Arte. Cu această ocazie, aflăm și prețurile noilor modele în țara noastră.
La începutul lui septembrie, MINI a prezentat oficial generații noi pentru modelele Cooper și Countryman. Acum, cele mai noi modele ale mărcii britanice au ajuns și în România. Evenimentul de lansare, la care a luat parte și redacția noastră, a avut loc la București, în cadrul Muzeului Imersiv al Noilor Arte, sau pe scurt, MINA.

Cele două modele prezintă noul limbaj de design al mărcii, botezat Charsimatic Simplicity. Așa cum sugerează numele, noul limbaj vizual se concentrează mai mult pe simplitatea estetică, dar și pe eleganță în același timp. Ambele modele primesc faruri LED noi, cu 3 semnături luminoase diferite, ce pot fi alese de șofer.
Bineînțeles, noile Mini Cooper și Countryman sunt și primele modele ale mărcii britanice care sunt dotate cu noul ecran central rotund OLED pentru sistemul multimedia. Noul sistem integrează și așa-numitele Experience Modes, 8 la număr, care schimbă ambianța în habitaclu, dar și caracteristicile de condus ale celor două modele.

sursa

Citeste si ...

Back to top button