Modificările legii privind inființarea firmelor în România: Simplificare și încurajare a antreprenoriatului

Începând cu 26 noiembrie 2022, legea privind inființarea firmelor în România a suferit modificări semnificative. Acum, înregistrarea unei firme nu mai necesită prezentarea unui specimen de semnătură și nici o declarație din partea administratorului sau a asociatului.

 

Aceste modificări fac parte dintr-un proces mai amplu de simplificare a procedurilor administrative, în scopul de a spori competitivitatea economiei și a încuraja antreprenoriatul. Acestea sunt, de asemenea, în linie cu tendința europeană de a reduce birocrația și de a elimina barierele pentru antreprenorii care doresc să își deschidă propria afacere.

Aceste modificări sunt un pas important înainte pentru România, care își dorește să devină un hub pentru afaceri și investiții. Simplificarea proceselor de înregistrare a firmelor va îmbunătăți accesul la finanțare și la oportunitățile de afaceri pentru antreprenorii din țară.

În concluzie, eliminarea specimenului de semnătură și a declarației administratorului sau asociatului ca cerințe pentru infiintarea unei firme în România este un pas important în direcția simplificării și modernizării procedurilor administrative. Acestea vor contribui la creșterea economiei și la încurajarea antreprenoriatului în România.

Acum poti apela oricand la specialist in infiintari firme pentru a da startul afacerii tale, in cel mai scurt timp, la preturi foarte mici.

Citeste si ...

Back to top button