MIRESU MARE-Un agent de POLITIE ar fi agresat 5 minori!

MIRESU MARE-Un agent de POLITIE ar fi agresat 5 minori!Incident grav la Mireșu Mare. O familie acuză cadrele didactice de la Școala Generală Mireșu Mare că ar fi asistat impasibili cum polițistul din comună ar fi lovit cinci elevi. Incidentul s-ar fi întâmplat în cancelaria unității școlare.

Conform informațiilor furnizate de tatăl unuia dintre copiii agresați de polițistul din Mireșu Mare reiese faptul că în cursul zilei de duminică la Poliție ar fi fost depusă o plângere din partea unui localnic. Acesta susținea că tatăl acestuia ar fi fost agresat de cinci tineri, care i-au spart și geamurile de la casă.

S-au făcut cercetări și s-a stabilit despre cine a fost vorba. Copilul meu în vârstă de 12 ani nu a fost implicat. Astăzi a venit la școală polițistul din comună și au dus cinci copii la doamna directoare. Acolo i-a luat tare polițistul și i-a lovit. Pe copilul meu l-a lovit peste cap de și-a mușcat limba. Și pe copilul vecinului i-a tras o palmă. De fapt pe toți i-a lovit, crezând că așa va rezolva cazul de duminică. Când am aflat ce s-a întâmplat cred că am avut 200 tensiunea. Am mers la poliție dar nu l-am găsit pe domnul polițist. L-am sunat de mai multe ori. M-a sunat și m-a întrebat de ce l-am înjurat. Cum să lovești un copil de 12 ani iar directoarea să asiste fără să îi spună nimic. Merg să depun plângere la Baia Mare poimâine. Și vă mai spun: nu sunt singurele probleme acolo” ne-a declarat tatăl copilului de 12 ani.

Mai mult pe Baiamare24.ro

Citeste si ...

Back to top button