Minora de 14 ani violata!,Tot ea e si vinovata de aceasta drama

Minora de 14 ani violata!,Tot ea e si vinovata de aceasta dramaO fată  de numai 14 ani din Botoșani trăiește o adevărată dramă, după ce, de curțnd a fost violată de mai mulți tineri, apoi acuzată, inclusiv de familie, că ea este cea care a greșit în toată această nenorocire prin care a trecut.

Drama copilei a început pe 30 iunie, atunci când a ieşit să se joace cu ceilalţi copii din sat, în faţa şcolii.

La un moment dat, fata a mers la magazinul din sat de unde şi-a cumpărat seminţe şi suc, acolo unde s-a întâlnit cu un grup de tineri care ascultau muzică şi consumau alcool.

Abordată de câţiva dintre tinerii petrecăreţi, fata s-a întors în faţa şcolii, acolo unde au mers şi tinerii.

Însă, câteva minute mai târziu, fata ar fi urcat într-o maşină, cu aceiaşi tineri care consumau alcool la magazin, şi a fost dusă la marginea satului, acolo unde ar fi fost batjocorită.

Se spune că ar fi fost vreo 14 sau 20 de băieţi, care se invitau reciproc, apelându-se pe telefoanele mobile”, a declarat un localnic.

Fata a ajuns acasă aproape de miezul nopţii, iar familia a luat-o la întrebări, fiind o oră târzie. Dacă la început copila a negat că ar fi fost abuzată, ulterior a recunoscut, însă ar fi fost certată şi acuzată de familie că a greşit, fiind vinovată de ceea ce a pățit.

După trauma trăită, fata a încercat să îşi pună capăt zilelor şi a ajuns de urgenţă la spital, medicii reușind să îi salveze viața.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au mers la fată pentru a-i oferi consiliere psihologică pentru a putea reuși să treacă peste clipele de coșmar care au marcat-o.

B1.ro

Citeste si ...

Back to top button