Minerii, VESTELE GALBENE care pot dărâma Guvernul! MESAJ VIRAL înainte de negocieri: „Țara e condusă de penali și analfabeți!” De ce România riscă să rămână FĂRĂ ENERGIE!

Mesaj care intoarce lumea pe dos, dupa o saptamana de la pornirea protestului, ministrul Eenergiei, Anton Anton, a anuntat Romania in aceasta joi la Targu-Jiu sa discute cu cadrul Complexului Energetic din Oltenia, relateaza b1.ro.

Între timp, chiar înainte de această întâlnire, un mesaj al minerilor s-a viralizat pe Facebook. Aceștia susțin că nu își mai pot continua munca în condițiile actuale și acuză conducerea CEO să fie ”raționali cu burta goală”. 

„Înțelegere, responsabilitate, raționament?

Conducerea CEO face un apel la înțelegere, responsabilitate, raționament din partea minerilor. Coincidență, exact aceleași lucruri cer și minerii.

Și atunci de ce nu ne înțelegem? Domnilor „conducători” dacă sunteți raționali veți înțelege că așa nu se mai poate! Și veți purta responsabilitata a ceea ce va urma!

Pentru că pur și simplu nu se mai poate! În timp ce țara e condusă de penali și analfabeți, bugetarii de lux adună averi uriașe, parlamentarii își măresc permanent indemnizațiile, șmecherii au salarii nesimțite și pensii speciale, minerii sunt sclavi pe moșia CEO! Și voi, cu buzunarele burdușite ne cereți să fim înțelegători?

Ne cereți să fim raționali cu burta goală?

Aflați că suntem responsabili (și) față de familiile noastre, față de copiii noștri, care nu sunt cu nimic mai prejos decât voi, familiile și copiii voștri!

Așadar, așteptăm cu speranță că veți da dovadă de înțelegere, raționament și responsabilitate!”, se arată în mesajul publicat pe Facebook de Daniel Muntean.

De asemenea, în ultimele zite, pe rețelele sociale au început să circule îndemnuri pentru radicalizarea protestului. 

„Felicitări, dar toţi angajaţii CEO care o duc greu trebuie ă iasă în stradă!

Altfel nu suntem băgaţi în seamă, să ne echipăm cu ‘Vestele Galbene’„, este îndemnul unui internaut pe Facebook.

Citeste si ...

Back to top button