Medicii legişti au stabilit ziua şi ora morţii Cristinei Ţopescu

Medicii legişti au stabilit ziua şi ora morţii Cristinei ŢopescuMedicii legiști au stabilit ziua și ora morții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a stins imediat după Crăciun, seara.

Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv.

În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize
Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa din Tunari.

Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie.
Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri.

Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei. În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou.

De asemenea, în cazul morţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente.
Disperată, cerea ajutorul şi spunea cum este terorizată. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, cum se lupta cu el şi spunea că o să moară cu el de gât.

Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin„.

sursa

Citeste si ...

Back to top button