Marii angajatori recruteaza la targul de joburi pentru ingineri si experti IT – BESTEngineer Pitesti!

Marii angajatori recruteaza la targul de joburi pentru ingineri si experti IT – BESTEngineer Pitesti!Sfarsitul lunii mai reuneste cei mai mari angajatori din Jud. Arges, la targul de joburi – BESTEngineer, gazduit de VIVO Pitesti!
Peste 25 de companii vor recruta pe 25 – 26 mai 2018, ingineri, experti IT si personal tehnic calificat.

Multe dintre companiile prezente editia aceasta, recruteaza IT-isti si ingineri in departamentele de productie, procesare, proiectare, calitate, testare, calcule sau alte departamente, oferind acestora salarii competitive si beneficii raportate la nivelul experientei candidatului.

Experienta ceruta candidatilor nu vine fara eforturi din partea angajatorilor.

Acestia vor fi prezenti la eveniment, atat vineri cat si sambata, oferind astfel candidatilor angajati sau implicati in alte proiecte, posibilitatea de a vizita evenimentul in ziua de sambata, intre orele 10.00 si 18.00.

Printre marii angajatori prezenti la eveniment se numara: CER Cleaning Equipment – Kaercher, Roechling Automotive, Kepler-Rominfo, Leoni, Lear Corporation, Plastic Omnium, Draexlmaier, Manpower, Haulotte, Sogefi, Endava Romania, Novares Automotive Romania, Arctic S.A, Faurecia, Nobel Automotive, ASSYSTEM Romania, Elj Automotive, Rian & Partners etc.

Te asteptam cu peste 600 de joburi disponibile, la cea de a IV-a editie BESTEngineer, pe 25-26 mai, la VIVO Pitesti!Cu fiecare editie, vino o noua oportunitate!

Citeste si ...

Back to top button