Mama a trei copii a disparut fara urma in 1987. Un an mai tarziu, fata ei a disparut in acelasi loc

Mama a trei copii a disparut fara urma in 1987. Un an mai tarziu, fata ei a disparut in acelasi locMama a trei copii a disparut fara urma in 1987. Un an mai tarziu, fata ei a disparut in acelasi loc. Politistii au gasit un bilet in locul blestemat. Dupa ce l-au citit s-au uitat spre cer si si-au facut cruce
Când o persoană dragă dispare fără urmă, este aproape imposibil pentru cei părăsiţi să îşi continue vieţile fără a-şi pune constant întrebări.

Pur şi simplu nu are sens ca cineva să plece brusc şi să-şi înceapă altă viaţă. Totuşi, conform Throwback News şi Newsiosity, exact asta s-a întâmplat şi în acest caz, deşi mulţi încă se mai scarpină în creştetul capului şi se gândesc că celor două li s-ar fi putut întâmpla altceva.

Korrina Malinoski a dispărut fără urmă în anul 1987, abandonându-şi (se presupune) soţul, o fiică dintr-o căsnicie anterioară şi doi băieţi.

Cei doi soţi nu aveau probleme în cuplu, cel puţin asta au declarat cei care i-au cunoscut, iar mica comunitate de oameni din Carolina de Sud pur şi simplu nu se poate împăca cu ideea că femeia pur şi simplu a plecat.

În timp ce rănile erau încă proaspete, s-a întâmplat altceva care a zguduit mica comunitate. De această dată Annette Sagers, fiica Korrinei, a dispărut şi ea, lăsând însă în urmă un bilet ciudat.
Erau doar câteva cuvinte: ,,Tata, mama s-a întors. Îmbrăţişează-i pe băieţi”.Aşa cum era de aşteptat, acest bilet a provocat şi mai multă confuzie, şi toată lumea a început să speculeze. Oare Korrina chiar a plecat, iar apoi s-a întors doar pentru fiica ei, lăsându-şi ceilalţi doi copii în urmă? Se poate ca soţul ei să fie cel responsabil pentru cele două dispariţii.

Misterul a rămas nerezolvat, dar cei doi fii ai săi nu au renunţat niciodată şi încă încearcă să o găsească.În anul 2002 un ziar local încă scria despre acest caz, iată alte informaţii: în ziua dispariţiei mamei, angajatorul acesteia a observat că femeia nu s-a prezentat la serviciu şi a început să o caute, găsindu-i maşina goală şi încuiată la intrarea în magazin. Soţul femeii a spus că soţia sa a plecat cu o noapte în urmă, în jur de ora 23:00-23:30, spunându-i că pleacă să se plimbe cu maşina şi să-şi limpezească gândurile. Nimeni nu a mai văzut-o de atunci.

Un an mai târziu, Annette, fiica femeii dispărute, a fost văzută de un şofer de autobuz care-i ducea de obicei pe copii la şcoală, pe la ora 7:00 dimineata, era împreună cu câinele ei. Dar când autobuzul a ajuns la staţia de unde o lua pe ea, 20 de minute mai târziu, fata nu mai era. Poliţiştii au realizat o analiză a scrisului de pe biletul lăsat în urmă şi au aflat că era chiar fata cea care îl scrisese.

Între timp, nimeni nu a mai auzit vreodată de ele…

Wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button