Lucruri nestiute despre viata sexuala a femeilor

Lucruri nestiute despre viata sexuala a femeilorDesi majoritatea barbatilor considera ca femeile nu sunt foarte interesate de relatiile intime, lucrurile nu stau deloc asa. Evident ca si barbatul joaca un rol foarte important in aceasta situatie, si din pacate chiar el este motivul pentru care de cele multe ori femeile refuza partidele de sex. Acest articol este special creat pentru ca barbatii sa afle cateva dintre lucrurile nestiute despre viata sexuala a femeilor, pentru a putea sa isi imbunatateasca relatia intima pe care o au cu partenera. Asadar, hai sa vedem care sunt aceste mici ”secrete”.

In cazul in care nu stiai, libidoul femeii corespunde cu ciclul menstrual, ceea ce inseamna ca o femeie va fi mult mai interesata de relatiile intime in primele cinci zile ale ciclului lunar, care incepe practic in prima zi a menstruatiei. Perioada aceasta este cea mai buna si pentru conceput un bebelus, daca parintii isi doresc acest lucru. Asadar, barbatii ar trebui sa tina cont de acest detaliu daca chiar vor sa isi imbunatateasca viata intima si sa aiba parte de multa pasiune si intensitate. In schimb, daca nu estei intr-o relatie stabila si tot ceea ce vrei este o relatie intima cu o anumita femeie, atunci ar trebui sa fi sigur ca ai la indemana cea mai buna metoda de protectie. In cealalta perioada a lunii femeile nu au foarte mare chef de relatii intime pentru ca efectiv nu se prea simt bine. Nivelul de energie dar si dispozitia se schimba in timpul menstruatiei, ceea ce duce la stari destul de negative in ceea ce priveste femeia. Daca barbatii ar stii amanuntele acestea atunci si lucrurile ar sta diferit in cuplu.

Un alt lucru foarte interesant desspre viata sexuala a femeilor este acela ca uneori se mai intampla sa mimeze orgasmul. Motivul este aproape intotdeauna acela ca nu vor sa raneasca orgoliul barbatului. Desi, poate ca ar fi mai bine sa spuna adevarul si astfel s-ar putea face anumite imbunatatiri in relatia de cuplu. Deasemenea, studiile au aratat ca femeile sunt cele care atrag barbatii, pentru ca emana atat o energie aparte cat si un compus chimic care joaca rol de afrodisiac. Spre exemplu, daca o femeie este atrasa la nivel chimic de un anumit barbat, atunci aceasta ii va transmite barbatului respectiv ”semnalele” mentionate mai sus pe care acesta le va simti sau nu, in functie de cat de compatibili sunt cei doi. Asadar, desi barbatii cred ca sunt ”vanatorii” de fapt lucrurile stau exact invers. Indiferent de cat de mult un barbat va cauta femei sex, tot femeia este cea care il va atrage la ea, lucru care este foarte interesant si important de stiut.

Femeile sunt cele care mentin pasiunea vie intr-o relatie de cuplu. Chiar daca sunt extrem de ocupate, ar trebui ca intotdeauna sa isi faca timp pentru ele si sa isi scoata la suprafata feminitatea. Pentru ca barbatul sa nu caute in alta parte femei sex, o femeie va trebui sa acorde intotdeauna o atentie deosebita relatiilor intime. Evident ca si barbatul nu ar trebui sa fie mai prejos, iar aceste mici detalii nestiute despre viata sexuala a femeilor il vor putea ajuta sa o inteleaga mai bine.

Citeste si ...

Back to top button