Liviu Dragnea,”Preşedintele subminează România”

Liviu Dragnea continuă războiul cu preşedintele Klaus Iohannis! Liderul PSD a lansat, luni, un nou atac la adresa preşedintelui, afirmând că acesta „subminează” România, iar orice acţiune a Guvernului reprezintă doar un motiv pentru a lansa un nou atac.

Atacurile preşedintelui Iohannis la adresa premierului Dăncilă sunt continuarea unui plan, a unui set de acţiuni ale preşedintelui îndreptate împotriva Guvernului. Orice acţiune internă sau externă pe care o face Guvernul şi din care nu profită preşedintele este atacată, sumbinată, chiar sabotată. Şi în cazul deplasării în Israel şi în cazul vizitei de la Vatican şi în cazul minciunilor spuse despre rezultatele economice, preşedintele subinează România„, a acuzat Liviu Dragnea.
Preşedintele PSD a adus în discuţie cazul lui Victor Ponta, achitat recent în dosarul Turceni-Rovinari, caz în care, după ce DNA începuse urmărirea penală, Klaus Iohannis i-a cerut demisia din fruntea Guvernului.

Ne aducem aminte că în 2015 preşedintele a insistat şi a făcut presiuni ca premierul Victor Pontaonta să îşi dea demisia. Aduceţi-vă aminte că a a ieşit şi a spus că a fost nevoie să moară oameni ca să apară această demisie. Acea demisie a fost rezultatul unui dosar politic, unui fals judiciar care s-a dovedit zilele trecute. Şi ne putem întrebarea legitimă cu această campanie de insistenţă a demisiei doamnei prim-ministrul Dăncilă: ce ne pregăteşte Iohannis şi ai lui pentru a se întampla această demisie?„, a afirmat Liviu Dragnea.

B1.ro

Citeste si ...

Back to top button