Liviu Dragnea vrea sa scape de puscarie si ii cere de urgenta lui Tudorel Toader sa modifice completele de la ICCJ!

Liviu Dragnea vrea sa scape de puscarie si ii cere de urgenta lui Tudorel Toader sa modifice completele de la ICCJ!Presedintele PSD-ului, Liviu Dragnea a facut declaratii, cum ca a vorbit cu Tudorel Toader, rugandul sa se ocupe de desemnarea completelor de cinci judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, relateaza b1.ro.

„I-am transmis domnului ministru Toader, i-am vorbit despre acest subiect şi l-am rugat să se gândească dacă nu cumva dumnealui, pentru că este totuşi un specialist în genul ăsta de speţe, dacă nu cumva dumnealui, prin Guvern, poate să facă acest demers”, a declarat Liviu Dragnea.

Reacţia liderului PSD vine după ce, duminică seară, el a susţinut că se urmăreşte să fie „băgat la puşcărie” de un complet de la Instanţa Supremă făcut cu încălcarea legii.

„Vor să mă bage la puşcărie cu un complet făcut cu încălcarea legii. Legea spune că preşedinţii completelor sunt repartizaţi aleatoriu.

 ICCJ a adoptat o decizie prin care legea intră în vigoare de la 1 ianuarie 2019. De ce? Ca să desemneze două complete nelegal. Vom contesta, sigur, dar tot la ei”, a afirmat, la Antena 3, Dragnea.

Citeste si ...

Back to top button