Liviu Dragnea la spitalul privat! Reacţia lui Dan Andronic: „Cei bogați vor primi servicii mai bune decât cei săraci”

Liviu Dragnea la spitalul privat! Reacţia lui Dan Andronic: „Cei bogați vor primi servicii mai bune decât cei săraci”Liviu Dragnea doreste sa se interneze intr-0 unitate medicala privata, iar jurnalistul Dan Andronic a comentat pe aceasta tema: „Cei bogați vor primi servicii mai bune decât cei săraci”, relateaza evz.ro.

„Faptul că Dragnea a ales un spital privat în loc să se ducă la un spital de stat îmi indică un instinct de supraviețuire, nu o mârlănie.

Ce rost are să te prefaci că ești sărac, dacă îți poți permite un alt tip de îngrijire?

Până la urmă, în materie de sănătate, întotdeauna este vorba despre bani, iar cei bogați vor primi servicii mai bune decât cei săraci.

Mai ales când știi că spitalele românești au devenit o loterie a supraviețuirii, intri cu hernie de disc, ieși cu stafilococ auriu.

Sincer, toți politicienii care se dau patrioți în materie de internări în spitale de stat, mi se par niște mincinoși patetici…”, a scris Dan Andronic pe contul său de Facebook.

La rândul ei, şi redactorul-şef al Evenimentului zile, Simona Ionescu, a comentat unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale momentului: „Sunt de acord cu tine, Dan, ca om pățit: instinctul de supraviețuire acționează primordial când ești într-o situație critică de sănătate. Nu știu sigur de ce a ales Dragnea să meargă la privat.

Știu însă sigur că medicul despre care s-a spus că-l tratează, prof. dr. Marius Catană, este unul dintre cei mai buni chirurgi ai noștri în probleme de coloană.

El l-a tratat pe Silviu în 2006, la spitalul Bagdasar (unde știam că mai lucrează și acum), după accidentul de mașină.

Avea o fisură în coloana și la Urgența Floreasca nu au depistat-o imediat, apoi nu au vrut să-l opereze.

Mi-a spus cineva de dr, Catană și așa am ajuns la Bagdasar.

Ne așteptam la operație, așa ne-a spus și doctorul, că nu o exclude, dar că înainte să încercăm o imobilizare totală de două luni. Tratamentul lui a fost impecabil, iar după cele două luni radiografiile au arătat sudarea acelei așchii de os care ar fi putut cauza o paralizie.

Tot dr. Catană a operat-o pe sora Violetei de o tumoră cervicală la care nu se bagă nimeni.

Femeia trăiește și azi, după 12 ani. Așa că Dragnea are noroc de un medic super, fără să bată drumul la Viena sau în altă parte.”

 

Citeste si ...

Back to top button