Klaus Iohannis a pus piciorul in prag, vrea Guvernul PSD sa cada jos! Anunta Referendumul pentru justitie. Sunteti deacord cu el?

Președintele Klaus Iohannis a declarat cu mare hotarare din partea lui ca niciodata, sambata seara, la Sinaia, ca saptamana viitoare se va consulta pe tema referendumului cu masi multe persoane invitate de el, sa discute pe subiectul justitie, si despre partidele politice de buna credinta, relateaza b1.ro.

„Pentru a da românilor votul înapoi am început să reevaluez ideea unui referendum.

Pentru că doar aşa românii pot arăta că numai sunt de acord cu felul în care PSD strica legile justiţiei, îşi bate joc de ţară, îşi bate joc de români. 

Am invitat deja pentru începutul săptămânii viitoare pe foarte mulţi români interesaţi, cu care voi avea consultări pe tema referendumului fiindcă îmi doresc un referendum bine organizat, bine gândit, un referendum în parteneriat cu societatea civilă, cu partidele politice de bună credinţă şi împreună cu românii şi cu voi”, a declarat președintele în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor „Mircea Ionescu-Quintus”, susținute la Sinaia.

„Ce urmează după?

După urmează alegerile parlamentare.

Si atunci vine rândul vostru.

Atunci vine rândul PNL-ului ca să arătaţi românilor cum arată o guvernare adevărată.

Şi pentru că PNL să aibă succes pe termen lung este nevoie de voi, de o organizate de tineret puternică, implicată, dornică să schimbe lucrurile în România. şi asta veţi face!

Mă bazez pe voi!

Sunt foarte bucuros să văd atâţia tineri dornici, capabili, competenţi, care se vor implica pentru un viitor mai bun al României”, a adăugat Klaus Iohannis.

Citeste si ...

Back to top button