Jurnalul cu secretele Madalinei Manole, descoperit dupa 26 de ani!

Fragila, timida si dependenta de succes – asa se autodescria Madalina Manole intr-o pagina de jurnal redescoperita dupa 26 de ani.
O pagina din jurnalul scris de Madalina Manole cu propria ei mana, in care apar insemnari despre copilaria regretatei artiste, a fost redescoperita dupa 26 de ani.

Inscrisurile au fost publicate in premiera in 1992, in revista „Mihaela”, condusa de caricaturistul Nell Cobar si ulterior republicate in Adevarul de Weekend, in urma cu 8 ani.
Pasajele despre „scolarita” Madalina Manole arata o persoana marcata inca din copilarie de nevoia de apreciere a celor din jur.

Madalina se autodescrie ca fiind o fata extrem de timida, care s-a autodepasit prin muzica.

„Povestea unei fetite”, asa cum a aparut initial intitulat textul Madalinei Manole, arata insa si fragilitatea cantaretei, care avea mereu nevoie de aprecierea celor din jur pentru a merge mai departe.
„Intr-o zi de septembrie, in urma cu 18 ani, grupe de copii zgomotosi, chemati de clopotelul de la intrarea scolii generale nr. 6 din Ploiesti, navaleau in clasa luandu-si in primire cartile si caietele care asteptau frumos insirate pe banci.

Printre copii, paseste in clasa I, o fetita slabuta ca un fir de floare, stinghera, timida, tacuta, putin speriata. Harmalaia din jur o face si mai tematoare: cum o sa se impace cu acesti copii, cu acesti „colegi” atat de galagiosi. Din aceste ganduri o scoate o anumita rumoare„.

Citeste integral pe wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button