Jandarmii contra magistratilor care protesteaza, au împiedicat protestul de pe scările Curţii de Apel Bucureşti: Aceştia au invocat un ordin al conducerii instanţei

Jandarmii au inceput din nou cu interzicerea pentru a-si desfasura magistratii activitatea protestului impotriva OUG7, relateaza b1.ro.

„Cu toate acestea, ojudecătoare a rămas tot timpul pe treptele instituției, iar în cele din urmă ei i s-au alăturat și ceilalți judecători și procurori, care se mutaseră în colțul din stânga al clădirii”, arată Hotnews.

„E spațiul juridic al instituției. Instituția vrea să se disocieze și să facă în altă parte”, a spus unul dintre jandarmi, întrebat de Rezistența TV de ce îi împiedică pe magistrați să protesteze.

„Eu pur și simplu m-am așezat și asta este. Am înțeles că este un ordin al președintelui Curții de Apel București că nu avem voie să stăm pe treptele Curții. Nu mi-a fost arătat, dar aștept să îmi fie arătat”, a declarat judecătoarea Andreea Sârbu, de la Judecătoria Sectorului 1, conform filmării realizate de Rezistenţa TV.

 

Citeste si ...

Back to top button