Isteria ‘ambulanței negre’! Scriitoare la un pas să fie linșată de cinci bărbați pentru că ‘ar fura copii’!

Cinci bărbați ar fi atacat o femeie, azi noapte, care dormea într-o mașină parcată pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, atacatorii fiind depistați de către polițiști și duși la audieri. Mașina femeii ar fi fost o autospecială dintr-un proiect personal, pe care il numea „Salvați literatura”.
O femeie a sunat la 112, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a sesiza faptul că a fost agresată de un grup de bărbați, când aceasta dormea într-o mașină ce avea însemne specifice unei ambulanțe. Un echipaj al Secției 3 de poliție s-a deplasat la fața locului și au identificat agresorii, pe care i-au condus la audieri. Femeia a primit îngrijiri medicale, însă a refuzat transportul la spital, informează Poliția Capitalei.

„Cu privire la vehiculul în care dormea victima, s-a stabilit ca este un unul privat, nu aparține sistemului de ambulanță și nu are utilitate medicală”, au precizat reprezentanții Poliției Capitalei.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia avea o autospecială pe care o numea ambulanță, ea dorind să realizeze un proiect numit „Salvați literatura”. Mașina, care era parcată în apropierea Gării de Nord, conținea mai multe cărți. Potrivit acelorași surse, femeia este acuzată că ar fi furat copii și, deși polițiștii nu au indicii în acest sens, investighează toate aspectele semnalate.

 

Citeste si ...

Back to top button