Insecticid pentru capuse si gandaci

Insecticid pentru capuse si gandaciCapusele sunt prezente in toate parcurile si mai ales in padure, asa ca veti putea da peste ele cand mergeti la o plimbare sau la un picnic. Chiar daca la inceput nu sunteti constienti ca v-a muscat, este foarte important ca in momentul in care ati gasit-o, sa apelati de urgenta la un medic, deoarece aceste minuscule pot transmite boala Lyme.
In cazul gandacilor, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa identificati daca aveti cuiburi de gandaci in locuinta sau cei pe care ii aveti sunt din cauza vecinilor dumneavoastra. De cele mai multe ori, gandacii isi fac cuiburi in locurile cu o umiditate crescuta, in zonele izolate si in cele cu o luminozitate scazuta.
Ce insecticid puteti folosi impotriva capuselor si impotriva gandacilor?
In privinta capuselor, cel mai bun insecticid este cel solubil in apa. In cazul gandacilor, puteti folosi gelul insecticid.
Insecticid pentru capuse
Inainte de a folosi insecticidul pentru capuse, primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa intretineti vegetatia. Aceasta nu poate fi mai inalta de cativa centimetri, pentru ca astfel solutia aplicata nu isi va mai face efectul. Aplicarea acestuia trebuie facuta rezidual, cu pompa de spate specifica operatiunilor de deratizare. In acest proces se va trata integral toata suprafata care este suspecta de a fi infestata de capusi si prin benzi perimetrale veti genera protectii de suprafata. Insecticidul pentru capuse il veti aplica si pr gardurile invecinate zonei de vegetatie pana la 1 metru fata de pamant.
Insecticid pentru gandaci
Gelul insecticid este un produs special creat pentru distrugerea gandacilor care va pot invada casa. In prima faza, veti trata local, in locurile unde gandacii sunt prezenti, aceste locuri fiind cele greu accesibile , precum interiorul frigiderelor, aragazelor, masinilor de spalat sau instalatiilor electrice sau cele calde si umede cum ar fi chiuvetele, cuptoarele sau punctele de colectare a deseurilor .
In functie de tipul de gandac, trebuie aplicata o doza diferita pentru fiecare. Primii gandaci vor muri in primele ore de la ingestia gelului. Chiar daca primul instinct este de a-i lua de acolo, va trebui sa ii lasati, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cadavrelor lor, iar astfel se va crea un efect de cascada.
Achizitionati cele mai bune insecticide pentru gandaci si capuse si puneti capat acestor incidente neplacute !

Citeste si ...

Back to top button