Informații utile despre betonul elicopterizat: ce este și când îți este de folos?

Ai nevoie de o pardoseală, pe care să o montezi foarte ușor și care să fie rezistentă la un trafic intens, dar totodată să nu se deterioreze în contact cu substanțele chimice puternice?

Optând pentru beton elicopterizat, iei o decizie excelentă. Această soluție este una modernă și eficientă, la care poți apela atunci când vrei să amenajezi un spațiu industrial, o hală de producție sau chiar un spațiu expozițional ori un magazin comercial. Află, însă, mai multe detalii despre beton elicopterizat de aici.

Beton elicopterizat – cum se aplică?

Aplicarea unei astfel de pardoseli se face automatizat, cu ajutorul unui elicopter modern de beton. Mai exact, acest utilaj folosește palete cu elice, cu scopul de a netezi suprafața pe care vrei să o obții, iar la final, betonul este perfect neted, având nevoie de circa 2 – 3 zile pentru a se întări perfect, în funcție de cât de gros alegi să fie stratul. Datorită utilizării elicopterului, podeaua ta va fi gata într-un timp mult mai scurt, decât dacă ai opta pentru gresie, de exemplu sau pentru o podea epoxidică.

Utilitate și avantaje

În ceea ce privește utilitatea betonului elicopterizat, este bine să iei în considerare următoarele:

 • obții o suprafață netedă și uniformă – elicopterul are capacitatea de a netezi foarte bine suprafața pe care ți-o dorești și, totodată, poți obține panta ideală;
 • procesul de montaj este unul rapid – întrucât întreg procesul de realizare a pardoselii este unul automatizat, timpul necesar montajului este mult mai redus;
 • eficiență sporită – procesul de finisare a pardoselii nu este dependent de un număr mare de oameni, fiind suficient ca un individ să manevreze elicopterul de beton;
 • calitate – podeaua pe care o obții este una calitativă și durabilă. Mai exact, o astfel de podea poate ajunge să aibă o durată de viață de până la 20 de ani;
 • simplu de întreținut – întrucât podeaua nu are rosturi și nici praguri, este suficient să o cureți în mod constant, pentru ca ea să rămână la fel de aspectuoasă ca la început;
 • poți alege să investești în beton colorat – în funcție de motivul pentru care ai nevoie de o podea betonată, acum ai inclusiv posibilitatea să colorezi betonul într-un mod interesant.

Unde poți să aplici betonul elicopterizat?

Având în vedere că betonul elicopterizat este perfect neted și are un aspect plăcut, îl poți aplica în următoarele spații:

 • hale de producție, acolo unde folosești utilaje cu greutăți foarte mari;
 • spații de producție;
 • magazine comerciale;
 • spații expoziționale;
 • terase;

Cât timp durează aplicarea betonului elicopterizat?

Datorită automatizării folosite în timpul aplicării betonului elicopterizat, podeaua de care ai nevoie poate fi gata în doar câteva ore, chiar și atunci când suprafața de care trebuie să te ocupi este una foarte mare. Ține cont, însă, că trebuie să oferi podelei suficient timp pentru a se așeza și pentru a se întări.

Lasă montajul în seama unor specialiști

Pentru a te bucura de rezultate excelente, este indicat să apelezi la sprijinul unor experți în domeniu atunci când vine vorba despre aplicarea pardoselii betonate. Tot ce trebuie să faci înainte este să cumperi materialele necesare, de montajul cărora se va ocupa o persoană cu experiență, ce știe să manevreze elicopterul.

Studiază cu atenție toate produsele de pe Milucon.ro, pentru ca ulterior să le poți alege pe cele care se potrivesc proiectului de care vrei să te ocupi. Online găsești unele dintre cele mai bune pardoseli: https://www.milucon.ro/pardoseli/ de pe piață, indiferent dacă preferi una betonată, o pardoseală epoxidică sau una decorativă.

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

 

 

 

 

Citeste si ...

Back to top button