INCREDIBIL! Deputatul Nicolicea jigneste românii din diaspora: „Sunt ca hotii de buzunare din autobuz…”

Romanii din Diaspora sunt extrem de revoltati din declaratiile care le-a facut deputatul PSD, Eugen Nicolicea, fiind cunoscut din vocabularul lui jignitor, relateaza ziarulonline.com.

Deputatul ia jignit in ultimul hal pe romanii care au fost la vot in 2014 la prezidentiale, spunandu-le ca sunt hotii de buzunare.

„E de discutat și ce fel de mobilizare a fost în 2014… dacă a fost.

Nu e greu să faci o coadă la vot.

3Sunt aduși niște oameni care se mișcă de o așa manieră încât… gata, s-a format coada! (…)

Știți cum se întâmplă cu hoții de buzunare din autobuze.

Unul blochează o ușă și ceilalți aglomerează…”, a spus Nicolicea în emisiunea difuzată vineri de Antena 3.

Afirmaţia a fost adusă în atenţia publicului de Grigore Cartianu cel care pe pagina sa de Facebook l-a caracterizat pe deputatul PSD ca având „o solidă reputaţie de canalie”, numindu-l „scursură PSD-istă”.

„Jigodia asta continuă să jignească românii din Diasporă ignorând cu bună ştiinţă faptul că cele aproape 4 milioane de emiganţi susţin economia României trimiţând acasă, anual, 3-4 miliarde de euro sau chiar mai mult.

Nu cred să existe familie de români care sa nu aibă măcar un membru plecat la muncă în străinătate iar individul scuipă cu venin peste aceşti… refugiaţi economic!”. i-a replicat un internaut, în timp ce un alt român care lucrează în Italia a scris: „Habar n-ai Nicolicea Eugen ce a fost la Verona in 2014 şi nici acum.

Au fost români care au votat cu drapelul în mână, au votat oameni nevăzători şi în cărucior cu rotile.

Ne iubim ţara şi ne vom întoarce acasă să vă stârpim odată pentru totdeauna, adunătură de hoţi!”.

Eugen Nicolicea se află la cel de-al şaptelea mandat în Parlamentul României, cinci dintre acestea fiind obţinute în Mehedinţi, unul în Buzău, ultimul fiind obţinut pe listele PSD Călăraşi.

Citeste si ...

Back to top button