INCREDIBIL! Denisa Manelista, hărţuită şi în mormânt de cei care au lăsat-o fără bani de tratament!

Scandal monstruos dupa moartea Denisei Raducu, artistei i-au fost furata viata, sansa ei de a trai ia fost jefuita de cei care i-au luat bani de tratament, dar nici in acest moment nu se lasa cand artista nu mai este printre noi, relateaza spynews.ro.

Artista s-a luptat cu Fiscul pana a mai tinut-o puterile, in care a incercat sa recupereze taxa de timbru pentru masina, cu valoarea de 16.000 de lei, pentru a avea bani de tratament, dar nu a reusit.

Procesul avea să fie câştigat de Denisa abia după ce artista nu mai era printre cei vii…

Ulterior, sora artistei, în calitate de moştenitoare, a continuat lupta cu statul şi a câştigat procesul, recent, la Curtea de Apel Bucureşti.

Hotărârea judecătorilor nu le-a picat prea bine finanţiştilor de la Sectorul 4, aşa că aceştia au decis să atace sentinţa, apelând la o cale extraordinară

Denisa Răducu a luptat cu statul până în ultimul moment, încercând să recupereze taxa de timbru pentru o maşină, ca să aibă bani de tratament. Ca o ironie a sorţii, după moartea artistei, magistraţii au decis: “Obligă pârâta AFPS4 să restituie reclamantei suma de 15.930 lei reprezentând timbru de mediu, la care se adaugă dobânda fiscală de la data de plăţii până la data restituirii efective.

Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 350 lei cheltuieli de judecată.

Admite cererea de chemare în garanţie.

Obligă pe chemata în garanţie la plata către pârâta a sumelor ce fac obiectul cererii principale”.

 

Citeste si ...

Back to top button