INCREDIBIL! Barbatul-vampir a facut prima victima in 2019! A omorat o tanara fara mila. Cum arata ucigasul

INCREDIBIL! Barbatul-vampir a facut prima victima in 2019! A omorat o tanara fara mila. Cum arata ucigasulO tanara a fost gasita moarta in apartamentul ei, dupa ce iubitul ei a omorata-o cu bestialitate, relateaza ciao.ro.

Andrey Gorbatyuk este barbatul-vampir care deja a facut prima victima anul acesta, gasit vinovat acesta va sta ani grei in in inchisoare, daca se dovedeste ca este vinovat.

El si-a facut si anumite modificari ale chipului, pentru ca aparitia sa sa fie mai „autentica”.

In realitate, barbatul-vampir arata in mod infiorator.

Cei care il cunosc l-au descris drept un „demon”, din pricina infatisarii sale. Tanarul si-a pus colti falsi, si-a modificat pupilele ochilor, alaturi de piercinguri in fata.

Cea pe care a ucis-o avea varsta de 27 de ani si lucra ca artist la un salon de tatuaje din respectivul oras din Ucraina. Atacatorul sau a fost retinut deja de catre politie. Anchetatorii incearca acum sa isi dea seama de modul in care femeia a fost ucisa.

Asta deoarece avea atat rani dupa ce a fost injunghiata, dar si urme de muscaturi la nivelul gatului. Nu se stie exact ce s-a intamplat intre ei, insa Tatyana a fost gasita intr-o imensa balta de sange, fara suflare.

Doar barbatul-vampir, Andrey Gorbatyuk, a vizitat-o in seara in care politia presupune ca a fost ucisa.

Intre cei doi tineri ar fi existat o relatie bizara, multi spunand ca femeia era intr-o relatie cu cel care se crede vampir. Mai mult, acesta a ales sa isi despice limba in doua, pentru a semana cat mai bine cu o creatura.

Tatuajele pe care le avea facute la nivelul ochilor ar fi fost executate chiar de victima.

Tanara din Ucraina avea o specializare in medicina, urmand sa devina ginecolog, dar a abandonat aceasta cariera si a inceput sa lucreze ca artist intr-un salon de tatuaje.

Citeste si ...

Back to top button