In sfarsit, o veste mare pentru Simona Gherghe din partea judecatorilor!

Simona Gherghe se judeca de patru ani cu medicul barladean Gabi Simiciuc, care a actionat-o in instanta pentru defaimare.
In octombrie 2014, Simona Gherghe a dezbatut in cadrul emisiunii tv pe care o modereaza cazul lui Codrin, un baiat care ar fi fost imbolnavit grav de un medic barladean ca urmare a unui tratament gresit.

Pe langa mama lui Codrin, Catalina Gancianu, invitata in platou, acuze la adresa doctorului Gabriel Simiciuc au mai fost formulate si de alti participanti la discutie, inclusiv de Simona.
Deranjat de acuzatiile aduse, pe care le-a respins cu vehementa, doctorul Simiciuc si-a cautat dreptatea la tribunal, castigand dupa 3 ani de procese cate 2000 de euro despagubiri de la Simona Gherghe si de la postul tv, plus alti 2000 de euro de la Catalina Gancianu.

Nemultumit de cuantumul daunelor primite, Simiciuc a facut apel, care se judeca in prezent la Curtea de Apel Iasi.

Procesul prin care vedetei tv i se cere o despagubire record a fost suspendat. Doctorul lezat pretinsese initial un milion de euro daune
Pe 5 martie, instanta a decis suspendarea cauzei pana cand Catalina Gancianu, mama acuzatoare, afla verdictul unui alt proces in care este implicata.

Asadar, vreme de cateva luni, cel putin, pana se va relua procesul, Simona Gherghe poate rasufla usurata, in contextul in care presa vasluiana vorbea desre daune de un milion de euro pe care Simiciuc i le-ar fi pretins initial Simonei si postului tv la care aceasta lucreaza!

Wowbiz.ro

Citeste si ...

Back to top button