Ilie Năstase îl atacă dur pe Iohannis: „A furat 6 case”!

Ilie Năstase îl atacă dur pe Iohannis: “A furat 6 case”!Ilie Năstase a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce șeful statului a anunțat că le va retrage decorațiile tuturor celor condamnați penal.

Printre aceștia se află și Ilie Năstase, decorat în vara lui 2016 de către Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Comandor. În motivarea decorației, Klaus Iohannis îl caracteriza atunci pe „Nasty” drept ”un fenomen” şi un ”sportiv de vis”.

Ilie Năstase are o condamnare de 9 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare în urma unui incident provocat în trafic.
„Am înțeles că a primit și el o distincție de la Băsescu. El ce merită? Noi am avut niște merite în sport. El nu prea are de ce să primească o distincție. Nu am nicio problemă să îmi retragă ordinul. Dacă-mi lua titlul de la US Open sau de la Roland Garros aveam o problemă. Dar așa?

E un mut care nu spune nimic. S-a dus în Statele Unite și a venit cu o caschetă și o insignă, în loc să vină cu vizele ridicate românilor. S-a dus premierul polonez și a ridicat vizele în două zile. Mai mult ce să spun?”, a declarat Ilie Năstase, conform gsp.ro.

Ilie Năstase îl atacă dur pe Iohannis: „A furat 6 case”!
„Nu știu cum o să-mi ridice distincțiile. Că eu am de la Ceaușescu, Iliescu și de la Constantinescu. Pe care s-o ridice? Aia de la el o dau înapoi. Mă duc la Cotroceni și stau în față și i-o dau, dacă asta-l face pe el fericit. Chiar nu-mi face plăcerea distincția dată de el. Am acceptat-o pentru că împlinisem 70 de ani.

Când am fost cu Simona Halep, când a fost decorată ea, am vrut să dau mâna cu el. Dar și-a tras mâna. Un președinte nu face așa ceva. El are o rudă care are probleme cu Federația de Tenis. Da, conflictul Vecerdea – FRT.

Eu am primit o condamnare pentru că am băut puțin. Altul a furat 6 case și nu e penal! Eu spun adevărul!

Să te duci la Paris, să te enervezi și să arunci cu paltonul pe mașină mi se foarte mult pentru președintele unei țări civilizate! Mi s-a părut un gest urât.

El și Băsescu și-au dat distincții între ei. De ce? Doar pentru că au fost președinți? Asta e problema României? Că am băut eu puțin? Băsescu a condus destul de beat, cu mașina de poliție în față și cu SPP-ul în spate. Lui Băsescu trebuia să-i dea 99 de ani”, a mai declarat Ilie Năstase pentru sursa citată.

sursa

Citeste si ...

Back to top button