Iata ce a aparut pe mormantul Alexandrei Macesanu. Tatal ei a dus poza mamei lui, care a decedat din cauza unei muscatura de insecta!

Cel mai controversat caz din Romania, crimele din Caracal al criminalului Gheorghe Dinca, se pare ca au aparut suspiciuni in acest caz, deoarece intr-un cimitir din Dobrosloveni, judetul Olt, familia Alexandrei s-au pregatit pentru ce este mai rau, desi fata nu aparut, parintii ei inca mai crede in sansa ca fata lor traieste si se va intoarce acasa, chiar daca s-au facut deja cripta pentru ea, relateaza stirilekanald.ro.

De cateva zile, la mormantul Macesanu, a aparut o poza cu bunicii Alexandrei, Niculina, care este ingropata acolo.

Potrivit vecinilor familiei Măceșanu, mama lui Ioan Măceșanu, Niculina, a murit în iulie 2018, la doar 62 de ani, în condiții bizare.

”Niculina s-a stins repede, în doar câteva zile, după ce a fost la câmp, la muncă, și a fost mușcată de o ”goangă”, o insectă, ceva…Femeia s-a simțit rău de cum a venit seara acasă, apoi s-a prăpădit repede, săraca, fără să știe măcar de ce”, ne-au povestit vecinii familiei Măceșanu din sat.

”Era foarte de treabă Niculina, o femeie muncitoare și cu suflet bun, dar ce să mai zici la o asemenea nenorocire? Valeriu, tatăl lui Ioan, care e îngropat și el tot acolo, a murit și el de tânar, dar a bolit mult, a stat cu săptămânile în casă, a avut o boala grea”, ne-au mărturisit sătenii despre Valeriu Măceșanu, tatăl lui Ioan, decedat la numai 54 de ani, pe 14 octombrie 2007.

 

Citeste si ...

Back to top button