Guvernul, cu mandatul pe masă

Guvernul, cu mandatul pe masăVicepremierul Raluca Turcan a anunţat că Guvernul este pregătit să îşi pună mandatul pe masă, motiv pentru care îşi va angaja răspunderea în faţa Parlamentului pe legea bugetului.

„PSD continuă să deturneze rolul Parlamentului și tergiversează adoptarea proiectelor importante și urgente. Acesta este motivul pentru care angajarea răspunderii este singurul mod de a rezolva urgențele ACUM!

Ziua de astăzi, din Parlament, a confirmat faptul că năravurile PSD nu se schimbă. Am văzut și alianțe de conjunctură, și lipsă de mobilizare, pe fondul unei majorități fragile, și o lipsă completă de seriozitate în abordarea priorităților. Toate acestea pun în pericol dezvoltarea țării”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

„Guvernul Orban a decis să-și angajeze răspunderea și să-și pună mandatul pe masă pentru legea bugetului de stat, legea bugetului asigurărilor sociale și corectarea OUG 114.
România va putea avea, pentru prima dată în ultimii ani, o lege a bugetului adoptată la timp, astfel încât comunitățile locale să-și poată croi propriile bugete și să putem demara proiecte importante pentru români.

sursa

Citeste si ...

Back to top button