Groaza la noapte! Eclipsa totală de Lună, Apocalipsa se va produce la noapte: ”Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge”

Groaza la noapte! Eclipsa totală de Lună, Apocalipsa se va produce la noapte: ”Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge”Acest anunt da fiori tuturor pamantenilor, deoarece un pastor american a postat pe Youtube un video in care anunta tot globul pamantesc ca va veni Apocalipsa la noapte, spre data de 28 iulie, relateaza a1.ro.

Paul Begley, mai delcara ca trebuie sa tinem cont si de schimbarile astea ciudate ale climei, plus dezastrele naturale, incendii, inundatii, dezastrele meteo, toate astea duce spre sfarsitul lumii, iar eclipsa de luna va fi cea mai lunga din acest secol.

Așadar, conform videoclipului făcut public, faptul că Marte se va afla în vecinătatea Pământului, iar Luna va avea o nuanță sângerie, sunt semne că Apocalipsa este aproape.

În apărarea argumentelor sale, Begley citează un verset din Biblie, despre care spune că se referă la fenomenul astronomic de mâine: „Soarele se va transforma în întuneric, iar Luna în sânge, înainte ca cea mai teribilă zi a Domnului să sosească”.

 

 

Citeste si ...

Back to top button