Gigi Becali da de pamant cu Dragnea si iubita acestuia

Gigi Becali s-a făcut foc și pară pe Liviu Dragnea, după ce acesta a venit la Congresul PSD, cu iubita sa, Irina Tănase.

Patronul FCSB este mai conservator din fire și s-a arătat foarte deranjat de faptul că președintele social democrașilor s-a afișat cu o femeie cu 30 de ani mai tânără. Declarațiile acestuia sunt totuși exagerate și s-ar putea trezi cu o nouă amendă de la CNCD, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

O femeie, la modul general, nu vorbesc de cineva anume, care ia un bărbat cu 30 de ani mai mare, aia este c…ă. Asta este părerea mea. Orice femeie care face asta, părerea mea este că e c…ă. Ce să vadă la el? Dacă are 25 și ia unul de 30, ăla e băiat frumos. Se îndrăgostește de el. Nu înseamnă că ai sentimentul de materie dacă faci asta? Oameni de nimic. Vin să conducă România dar apar cu gagicile cu 30 de ani mai tinere. Păi ce suntem? Neamul râsului, țara râsului? Chiar așa de proști credeți că sunt românii?” a declarat patronul FCSB, potrivit voxbiz.ro.

Din păcate nu este prima dată când Gigi Becali are un astfel de derapaj. În trecut, Becali a primit din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării mai multe amenzi pentru astfel de declaţaii în care femeile sunt jignite grav. În 2007, a primit o penalizare de 500 de lei după ce un grup de 26 de femei au reclamat la CNCD o serie de afirmaţii, “jignind şi denigrând astfel statutul pe care poate şi trebuie să îl aibă o femeie în societatea din România”. Printre altele a spus că “femeia nu mai are nici o valoare după ce a adus pe lume un copil”.
În 2011, CNCD a solicitat ANAF blocarea conturilor lui Becali deoarece nu a stelistul refuza să plătească penalitatea de 2.000 de lei.

O sa platesc amenda, au înnebunit ăştia cu CNCD-ul. O să plătesc amenda, dar părerea mea rămâne tot aia. Mai mult, asta e o vorba din popor, nu pot schimba ei un proverb cu o amenda. Şi, până la urmă, pe mine mai mult de 25 la suta dintre femei ma felicită pentru ce am zis. Dintre femeile măritate mă refer. Pentru că dintre femeile măritate doar una din zece înşală”, declara la vremea respectivă Becali.

În 2013, deputata PRM Ana Cîrcu l-a reclamat după ce Becali afirmase despre membra PRM ca este “centurista, matroana de hotel şi femeie de doi lei”, iar CNCD l-a amendat cu 600 de lei.

Dar amenzile nu-l sperie pe Becali, care continuă să facă declarații controversate. Mai mult decât atât, acesta precizează de fiecare dată că el așa gândește și dacă așa gândește, atunci trebuie să spună cu voce tare.

Citeste si ...

Back to top button