Gheorghe Dincă este oficial acuzat de uciedrea Alexandrei și Luizei

Gheorghe Dincă este oficial acuzat de uciedrea Alexandrei și Luizei. Princiaplul suspect a fost trimis azi în judecată pentru opt infracțini.

Pe lângă omor calificat, Dincă mai este acuzat de viol și trafic de minore.
Gheorghe Dincă va fi trimis în judecată pentru săvârşirea a opt infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracţiuni, omor calificat – două infracţiuni şi profanare de cadavre sau morminte – două infracţiuni.

La ultimele audieri, Gheorghe Dincă a recunoscut în faţa anchetatorilor că timp de cinci luni a minţit atunci când a spus că Alexandra Măceşanu a murit accidental, după ce a lovit-o cu pumnul în momentul în care a prins-o vorbind la telefon.

Fata a fost omorâtă intenţionat de Dincă, în bătaie, într-un acces de furie, după ce adolescenta reuşise să pună mâna pe telefon.

Criminalul a mărturisit că şi ”prima fată” a avut parte de aceeaşi soartă. Luiza Melencu, potrivit declaraţiilor lui Dincă, a fost ucisă în bătaie, într-o criză de nervi a ucigaşului, fiindcă adolescenta insista să fie lăsată să plece. Criminalul le-a mai spus anchetatorilor că „dorea s-o mai ţină”, deşi Luiza fusese violată în mod repetat, atât de către el, cât şi de către complicele Ştefan Risipiceanu, bărbatul arestat pe 27 noiembrie.

sursa

Citeste si ...

Back to top button