Gheorghe Dinca a plans si a recunoscut tot! Primea 500 de euro pentru fiecare fata.

Scene șocante în curtea criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă ar fi plâns ieri. Anchetatorii l-au văzut cu ochii înlăcrimați în timpul perchezițiilor.

Gheorghe Dinca a plans. Potrivit Antena 3, acesta ar regreta ceea ce a făcut și plânge din cauza situației în care a ajuns. Criminalul le-ar fi spus oamenilor legii că îşi iubeşte copiii, că regretă ce a făcut şi că a minţit la început și vrea să plătească pentru faptele sale.

Tot ieri, Gheorghe Dincă ar fi mărturisit că ducea femei în Italia. Agresorul primea 500 de euro pentru fiecare femeie.

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii privind cazul din Caracal. Unchiul Alexandrei sustine ca Gheorghe Dinca beneficiaza de protectie din partea clanurilor din Olt.
”Eu merg din prima zi pe această versiune cu rețeaua de trafic de minore. Din informațiile pe care le-am primit acest om nu acționa singur, are un anturaj destul de bine conturat chiar în urmă cu ani în urmă. El avea o viață foarte activă. În acest moment, lucrurile sunt mai neclare ca la început.

Avem o protecție asigurată pentru acest individ. Are o protecție foarte clar stabilită din partea clanurilor din județul Olt. Din punctul meu de vedere nu a fost ucisă în acea curte, e a două concluzie certă. Acest individ și cazul în sine începe să deranjeze foarte tare toate sferele de influență pentru că vin informații către mine, către presă și către alții despre clanuri din întreaga țară”, a zis Cumpănașu

citeste mai mult aici.

Citeste si ...

Back to top button