„Fetele sunt în mare PERICOL!”. ALERTĂ! Maria Ghiorghiu tocmai A PREZIS LOCUL unde SE AFLĂ TINERELE RĂPITE din Caracal!

Cazul de la Caracal a șocat toată România și nu numai!

Cele două fete dispărute, ALexandra și Luiza, sunt de negăsit, deși Gheorghe Dinca ar fi recunoscut că le-a ucis, dar trupurile lor incă nu au fost găsite.
Maria Ghiorghiu, recunoscută drept celebra clarvăzătoarea din Carpați, a publicat pe blogul său o ipoteză, unde s-ar afla cele două tinere.

Redăm mai jos postarea de pe blogul ei.
„Abia ma bagasem in pat si cu lacrimi in ochi si durere in suflet,ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ca sa ma trezeasca atunci cand trebuie sa scriu ceva.M-am rugat si ma rog mereu ,pentru ocrotirea fetelor rapite de monstrul din Caracal si complicii lui .
Si astfel ,la un moment dat, aud un glas care intreaba asa:
„Unde-or fi dus fetele ?
Iar un alt glas spune cu tarie :
La Londra se tinde o manevra disperata.Disperată !”

După care, glasul nu mai spune nimic.

Dar tocmai cand ma gandeam ca este o urgenta si ca trebuie sa deschid din nou calculatorul si sa scriu,vad inspre Sud pe strada ,stationand o Dubă albastra cu ferestre fumurii.Sper sa nu me-nsel in privinta culorii la dubă,deoarece,Soarele stralucea pe Cer,iar partea de sus,cea de deasupra avea luciul in stralucirea Soarelui ,de culoare albastra precum culoarea cu,care scriu eu acum,sau poate ,putin spre violet. Oricum ,Duba era de culoare inchisa pana la bleumarin, si era mare ca un maxi taxi,aproape.

La mijlocul Dubei,lipita cu faţa de geamul mic, sta o fata tanara cu părul de culoare inchisa,(putea fi negru sau castaniu inchis) si plange necontenit.Priveste pe fereastra afara si lacrimile-i curg precum apa la cismea.Îi vad doar partea stanga a chipului,doar jumatate de chip care era lipit de geam. Părea ca are gropite in obraji.

Sa fi avut in jur de 17 -18 ani.

Daca semana cu una din fetele disparute? Da!

Semana cu Luiza,atât cat am putut eu s-o vad intr-o fractiune de secunda,dar,ar fi putut sa fie si altcineva.Tinerele seamana intre ele, atunci cand isi vopsesc parul.

Dragii mei, datoria mea de suflet este sa scriu ceea ce vad si ceea ce aud.

Mai departe dragilor,cine are ochi de vazut ,sa vada; cine are urechi de auzit,sa auda.

Imi doresc din tot sufletul ca aceste doua fete si multe altele care au fost rapite ,sa fie gasite cat mai curand.

In Mesaj se spune ca „se tinde o manevra disperata”;de aici se vede ca ,cei care le-au rapit pe fete se vede ca sunt disperati.

Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca Autoritatile române sa ia in considerare acest Mesaj ,si sa inceapa de urgenta cautarile in LONDRA!

Fetele sunt in mare pericol,daca rapitorii sunt disperati.

Cu dragoste,Maria.”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei,

sursa

Citeste si ...

Back to top button