Fericire pentru Cătălin Botezatu! ESTE GRAVIDĂ

Fericire pentru Cătălin Botezatu! ESTE GRAVIDĂMihaela Moise nu își mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni mămică.

Ea și actualul ei iubit au împărtășit fericita veste cu toată lumea, printr-o postare emoționantă pe Facebook. Cei doi se gândesc deja la botez.
Unele surse, susțin că nașul bebelușului va fi chiar designerul Cătălin Botezatu.
Meme spune că își va găsi liniștea în momentul când va deveni mămică și că nu contează ce sex va avea bebelușul. Mihaela Moise a dispărut din lumina reflectoarelor în ultimii ani, dar pare mai fericită ca niciodată cu alesul inimii ei. Bruneta este în stare să renunțe la vechile obiceiuri pentru sănătatea copilului ei.
Memelușa” a promis că se va lăsa de fumat și de băut, acum că a aflat că este gravidă. Mai mult, Mihaela Moise și iubitul ei s-au gândit deja cine va fi nașul de botez al copilului lor. Ei l-au ales pe Cătălin Botezatu, bunul lor prieten, care a fost foarte fericit și onorat să afle vestea, potrivit surselor.
Mihaela Moise le-a arătat tuturor ecografia cu bebelușul: „Te iubesc!”
Cam așa arată fericirea! Te iubesc la infinit”, a scris Mihaela Moise pe Facebook, în dreptul imaginilor cu ecografia. În postare, Meme l-a etichetat și pe iubitul ei. Bruneta a fost asaltată cu mesaje din partea prietenilor virtuali, cărora a ținut să le mulțumească personal.

„A avut grijă să mă facă să nu mai fumez în 3 fraze! De alcool, nu se pune problema, iar la Bamboo promit că nu ajung vara asta”, i-a răspuns fosta jurnalistă unei prietene. Mihaela Moise nu știe încă ce sex are bebelușul, dar a mărturisit că: „Orice ar fi îmi va aduce liniștea de care am nevoie”.

Cancan.ro

Citeste si ...

Back to top button