Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Primele rezultate

Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Primele rezultateExit poll 2019 alegeri prezidențiale. Vom publica în timp real exit poll-urile la prezidențiale 2019!
Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Românii își aleg astăzi președintele! Urmele s-au deschis la ora 07:00. Prezența la vot este masivă și o puteți consulta pe prezenta.bec.ro.

Exit poll-urile pentru alegerile prezidențiale sunt extrem de importante întrucât oferă prima imagine a modului în care românii votează. Și, în acest context, realitatea.net vă oferă cele mai noi informații privind rezultatele exit poll la alegerile prezidențiale.

Exit poll-urile se realizează la ieșirea de la urne! Informațiile pe care alegătorii le oferă sunt 100% confidențiale.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 EXIT POLL. Aflaţi primii cine va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în direct, la Realitatea Plus, și în timp real pe site-ul nostru, www.realitatea.net.

Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Postul nostru de televiziune va prezenta, duminică seara, la ora 21:00, rezultatele unui sondaj efectuat la ieşirea de la urne de prestigiosul institut de sondare a opiniei publice IRES.

Sondajul prezentat la Realitatea Plus va fi preluat și de alte televiziuni și radiouri. Sondajul IRES este unul dintre cele două sondaje comandate la nivel național care vor fi prezentate după închiderea urnelor, de către toate televiziunile.

Cel de-al doilea sondaj făcut de AVANGARDE va fi prezentat de sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al fostului șef PSD Liviu Dragnea.

Rămâneți, așadar, pe Realitatea Plus și pe www.realitatea.net, în aceste zile, pentru un maraton de informații în exclusivitate, al cărui punct culminant va fi pe 10 noiembrie, la închiderea urnelor.
30 de ani de democraţie! 14 candidaţi!

Exit poll 2019 alegeri prezidențiale. Peste 19 milioane de români! Pentru a opta oară, românii îşi aleg democratic preşedintele. Cine vor fi candidaţii care vor intra în turul al doilea? Duminică, 10 noiembrie 2019, ora 21.00, eşti primul care află!

mai mult aici

Citeste si ...

Back to top button