Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta: „M-am sacrificat şi am acceptat ca Dorin Cocoş să îţi cumpere ţie haine de la Paul-Shark în loc să îmi cumpere mie pantofi „

Elena Udrea face din nou un atac dur la fostul premier Victor Ponta, face acuzati la adresa acestui, spunandu-i ca are lipsa de caracter, relateaza b1.ro.

Pornind de la faptul că Ponta îl acuză pe Băsescu de toate relele din România, Udrea îi aminteşte îi cerea fostului preşedinte să îl ia în PDL în 2009 şi tot acesta l-a făcut premier după ce o rugase chiar pe ea să îi facă lobby.

„Mai, victore, ca sa scriu ca tine, tot fara caracter ai ramas! 

Ma asteptam si eu la putina recunostinta din partea ta! Dar asa cum nu i-ai fost recunoscator lui Adrian Nastase, care “te-a facut om mare” cum ar zice Delia, la fel te porti si cu Traian Basescu.

Stii tu, cel la care ai venit sa te ia in PDL in 2009, care te-a facut presedintele PSD si la care ma rugai tu sa iti fac lobby, ca era cat pe ce sa nu te puna prim-ministru, cu toate alegerile pe care le castigase USL cu tot!

E adevarat ca nu ai apelat doar la mine, te-a mai ajutat si securitatea de rit nou, condusa de nas’tu, Maior.

Asa cum tot securitatea speri tu sa te scape liber in dosarul contractelor de avocatura semnate cu Turceni si Rovinari, care ti-au rotunjit conturile. 

De acord ca nu or fi fost probe, de ai fost achitat in fond. Dar nici in cazul meu nu exista nicio proba si totusi am fost condamnata.

Diferenta e ca eu am fost pe lista lui Dumbrava la condamnati, tu la achitati!

victore, nu Traian Basescu vrea sa distruga PSD-ul, ci tu, la ordin dat de securitate, ca doar de aia te salveaza de puscarie„, a scris Udrea pe Facebook.

Acesta mai susţine că Victor Ponta primea chiar haine de firmă de la fostul ei soţ, Dorin Cocoş.

 

Citeste si ...

Back to top button